kuinka olla miljardööri pdf


Réponse 1:

New York Timesin myydyin kirjailija Melody Annen loistava romaani halusta ja pettämisestä toinen mahdollisuus rakkauteen on kuuma ja vaarallinen ehdotus.

Oli aika, jolloin Edenin koko maailma kierteli Owen Forbesin ympärillä. He olivat erottamattomia lapsuuden kultaseniä. He suunnittelivat elämän yhdessä. Sitten Owen katosi ilman hyvästit. Kymmenen vuoden jälkeen hän on palannut kaupunkiin joukkojen kuumimpana uudena palomiehenä. Riippumatta salaisuuksista, jotka vetivät heidät erilleen, Eden ei voi taistella kipinöitä, joita hänen sydämensä murtanut mies hallitsi.

Owen tietää tekevänsä Edenin väärin. Jos vain hän voisi kertoa hänelle miksi. Kun ruumis kohtaa kehon, hän kuiskaa toisen mahdollisuuden - haluaa hänen selkänsä niin pahalta, että se sattuu. Se voi myös olla vaarallista. Tuhopolttaja kohdistaa Edmondsin pikkukaupunkiin ja Edeniin sen kanssa. Ja Owen itse on epäilty.

Eden tietää, että yhtä kuumalla ja salaperäisellä menneisyydellä kuin Owen, heidän tulevaisuutensa yhdessä voi syttyä liekeissä. Koska yksi mies, johon hän pelkää luottaa, on ainoa mies, jota hän haluaa - ja ainoa, joka voi pelastaa hänet.