kuinka monni on kik


Réponse 1:

Minua on pyydetty kahdesti. Toinen kerta oli klassinen nigerialainen huijari, jonka tapasin treffisivustolla. Tämä tapahtui ennen kuin siitä tuli niin yleistä, että tohtori Phil näytti siitä.

Minulla oli vaikea sovittaa hänen aksenttinsa. Kuinka Kansasista tulevalla henkilöllä voi olla niin voimakas aksentti, vaikka hän olisi asunut ulkomailla? Kesti jonkin aikaa, kun hän löi minua käteisestä, ja kun hän teki, menin hänen päällensä ja käskin häntä lopettamaan yhteydenotto minuun. Otin profiilini alas, enkä ole kirjautunut takaisin mihinkään muihin treffisivustoihin, enkä voi uskoa, että edelleen on naisia, jotka putoavat huijareiden tukemiseen Facebookissa näinä päivinä, varsinkin kun tohtori Phil vie heidät.

Ensimmäinen kerta oli hauskaa. Monni oli kiinnostunut siitä, että halusin selvittää kuka tämä harhainen henkilö oli ja mikä häntä motivoi. (Se osoittautui kaveriksi.)

Juoksin hänen kanssaan AOL-keskusteluhuoneissa jo 90-luvulla, kun nuo suuret pöytätietokoneet maksoivat noin 1000 dollaria ja pääsit Internetiin CD-levyn ja lankapuhelimen kautta ja ennen kuin monni keksittiin.

Tapasin erilaisia ​​ihmisiä eri huoneissa ja sain usein yksityisiä viestejä. Ajan myötä tajusin, että sama henkilö viestii minut eri näyttönimillä.

Minusta tuli epäilevästi kaikkia, jotka lähettivät minulle sähköpostia, koska ajattelin, että se saattaa olla hän. Tarkastaisin pikaviestejä huolellisesti merkkivalojen, kuten muotoilun ja sanankäytön, varalta. Yritän asettaa ansoja saadaksesi hänet kiinni siitä.

Hän ilmeisesti tajuaa, että olin kiinni, ja tehosti peliäan. Minua pommitetaan keskusteluhuoneessa, jossa useita ihmisiä tulee minua kerralla. Lopulta sain tietää, että hän käytti botteja, ja olen melko varma, että hän oli mukana chat-jengissä, joissa kaverit yhtyivät yhdessä muiden ihmisten perään.

Lopulta tajusin, kuka hän oli, ainakin tarpeeksi tyydyttämään uteliaisuuttani. Hän oli 20-luvun alussa, asui Kaliforniassa, kävi usein Las Vegasissa ja joskus Havaijilla. Hänen vanhempansa olivat varakkaita ja hän asui heidän kanssaan. Hän oli ollut huonossa autohyllyssä ja oli itsevaltainen joistakin armeista, jotka hänellä oli sen onnettomuuden seurauksena, joka sai hänet pysymään sisällä useissa tietokoneissaan hauskanpidossa ihmisten kanssa AOL-keskusteluhuoneissa, ja minä olin yksi heistä.

Aika jatkuu, chatit ovat suljettuina, Facebook otti paikkansa eikä en ole nähnyt mitään kaverista sen jälkeen.


Réponse 2:

Joo.

Minua pyydettiin noin 2 vuotta sitten. Se alkoi viattomasti treffisivustolla (runsaasti kalaa), kun vaihdoimme vaarattomia lähetyksiä muutaman viikon ajan. Viikon kuluttua pitkien viestien lähettämisestä vaihdoimme numeroita ja käytimme muutaman seuraavan viikon viettämään tunteja joka ilta soittamalla, lähettämällä tekstiviestejä ja jakamalla valokuvia. Mielenkiintoista on, että toistensa elämässä tapahtuvien tapahtumien yksityiskohdat saivat pisteet, jos hän tunsi olonsa mukavaksi lähettämällä minulle kuvan hänestä sairaalassa puvussa, kun hänen äitinsä oli aivoleikkauksessa. Hänellä oli todennäköisesti muutama muu äärimmäinen tarina, jotka hän jakoi tänä aikana, mutta tämä erottui todella.

Muutama viikko sähköpostinvaihdon jälkeen päätimme tavata viimeinkin. Sovittiin, että otan hänet mukaan, koska hänellä ei ole autoa ajaa. Päivä ennen kuin meidän piti tavata, hän ilmoitti, että hänellä on pieni lapsi. Olin ymmärtäväinen ja vähän huolissani siitä, että hän pystyi jakamaan muita elämässään esiin tulevia henkilökohtaisia ​​kysymyksiä, mutta en jakanut vasta tässä vaiheessa, että hänellä oli lapsi. Joten illalla, kun otin hänet vastaan, hänen ensimmäinen outo toimintansa oli, että hän piiloutui oven taakse näyttämättä kasvojaan, kun hän kutsui minut sisään. Jälkikäteen olin poissa mennä naisten kotiin, koskaan tavannut tai nähnyt henkilökohtaisesti. Kun näin vihdoin hänen kasvonsa, huomasin, että hän näytti erilaiselta kuin hänen kuvansa, mutta taas järkeilin, että hänellä oli samat hiusten ja silmien värit ja ehkä hermoni olivat parantamassa minua, joten jatkoimme päivämäärää mennä pubiin. Kun olimme pubissa, hän sanoi useaan otteeseen: "Jos et pidä siitä, mitä näet, voit lähteä". Koska minä yritin olla kohtelias, vakuutin hänelle, että vaikka hän näytti erilaiselta kuin hänen valokuvansa, pidin häntä houkuttelevana. Joten palasimme hänen luokseen ja asiat lisääntyivät melko nopeasti hänen luonaan, vaikka koko ajan minulla oli epäilyksiä siitä, kuka tämä henkilö todella oli. Intiimin ajan kuluttua hän myönsi lopulta olevansa itse joku muu. Joten silloin lähdin, itkin koko kodin hämmentyneenä soittamalla kaverille, joka ilmoitti minulle, että minua on pyydetty - termi siihen pisteeseen asti, josta en ollut tuttu.

Seuraavana päivänä hän soitti ja uteliaisuuteni selvittää miksi sai minut paremmaksi. Typerästi annoin hänelle anteeksi ja treffasin häntä vielä 3 kuukautta, kunnes hyväksyin hänet lopulta valehtelijaksi. En aio mennä paljon yksityiskohtiin, mutta hän valehteli mahdollisuudesta ajaa - hän ei pystynyt. Hän valehteli koulutuksestaan ​​siinä, että hänellä oli edistynyt pätevyys ja hän opiskeli yliopistossa, mikä ei osoittautunut totta. Hän valehteli myös työstään ja tietysti siitä, että hänen äitinsä oli tekemässä aivoleikkausta, joka osoittautui joku muu henkilö, jota hän seurasi facebookissa.

Oppitunti - älä pakota jonkun piiloutuvan ruudun taakse teeskentelemällä olevansa joku muu.


Réponse 3:

Lähetin tämän eilen, ja Quora otti sen alas, koska minulla oli koko ajan kuvia yllättyneistä apinoista havainnollistaakseni kasvojani kissan kalastuksen seurauksena. Se lisäsi vastaukseni huumoria ja kontekstia. Joten olen hyvin järkyttynyt Quorasta, mutta haluaisin silti jakaa. Joten kuvittele minua vapaasti koko tämän tarinan näköisenä hyvin yllättyneenä / peloissaan olevana apina jokaisessa tarinan käänteessä. Teen parhaani kiinnittääkseen sen mieheen ja havainnollistaen sanoillani. Nauttia!

Olin 17-vuotias, en ollut koskaan suudellut ketään, ei koskaan treffannut ketään, en voinut välittää vähemmän pojista. Rakastin koulua ja välitin paljon arvosanoista, rakastin jalkapalloa, taiteen tekemistä ja valokuvaamista. Vietin suurimman osan vapaa-ajastani käymällä konserttien kanssa ystävieni kanssa, kuvaamalla kuvamateriaalia koulumme uutislähetyskanavalle tai tekemällä selfietä. Joten tässä on 17-vuotias Codi:

Otin liikaa kuvia itsestäni. Anywho, tarinaan.

Eräänä päivänä poistuessani töistä kuulen Facebookissa * bingin *, joku oli lähettänyt minulle viestin. Tarkistin sen ja ajattelin kuka tämä on? Vanhempi nainen oli lähettänyt minulle pisimmän viestin, jolla ei ollut mitään järkeä luettuani noin neljä kertaa. Hän kävi jatkuvasti läpi poikansa rakastumisen minuun, minun piti antaa hänelle mahdollisuus yadda yadda. Ja tässä minä olen, joku tyttö, joka ei voinut välittää vähemmän seurustelusta eikä ollut edes suudellut ketään vielä. Joten ajattelin, että oi tämän naisen täytyy viestiä väärä tyttö. Kirjoitin takaisin ”Anteeksi! Luulen, että olet erehtynyt minuun joku muu, toivottavasti löydät oikean tytön! "

Hän vastasi minulle toisen maailman pisin viesti selittäen jotain tällaista:

"Ei sinä olet se, johon poikani on rakastunut. Joku Alex-niminen tyttö lukiosta otti kuvasi ja teki treffiprofiilin. Hän on puhunut poikani kanssa kuukausia, ja hän on syvästi rakastunut sinuun. Sinun on annettava hänelle mahdollisuus. Hän on särkynyt siitä, että hänen elämänsä rakkaus oli valhe, mutta hän tietää rakastavansa sinua edelleen, todellista sinua. Sinun täytyy vain tutustua häneen. "

Ja niin edelleen ja niin edelleen.

Sinun olisi pitänyt nähdä kasvoni.

(Kuvaa hyvin hämmentynyt nuori orangutaani, jonka suu roikkuu auki. Hänellä on yllään pieni söpö villapaita ja hiukset hänen päänsä päällä seisovat suoraan ylös. Juuri niin näytin.)

Tähän vastasin rauhallisesti ”Voi luoja, no niin pahoillani, että tapahtui! Mutta se ei ollut minä, jonka kanssa hän puhui, joten hän ei todellakaan ole rakastunut minuun. Valitettavasti en tiedä mitä sanoa! "

Hän vastasi toiseen valtavaan viestiin siitä, kuinka surullinen hän oli. Hän pyysi kanssani treffata häntä, rakastaa häntä, puhua hänelle, tutustua häneen. Tässä vaiheessa olin vain hiukan järkyttynyt ja hiipinyt tähän Alex-tyttöön, joka oli käyttänyt kaikkia kuviani tähän! Ja minusta tuntui pahalta tälle satunnaiselle muukalaiselle, jonka elämä oli ilmeisesti kurja hänen tekonsa vuoksi.

(Kuvittele nyt yksi niistä apinoista, joilla on isot nenät, ja hän huutaa. Hän on niin järkyttynyt! Köyhä apina on vieressään!)

En tiennyt tätä Alex-tyttöä. Hän oli luokkaa vanhempi kuin minä, ja meillä oli iso koulu, jossa oli tuhansia opiskelijoita. Olin nähnyt hänet aiemmin, mutta minulla ei ollut koskaan mahdollisuutta olla tekemisissä hänen kanssaan.

Lähetin viestin Alexille ja kysyin, mitä oli tekeillä, jos hän voisi täyttää minut kaikessa. Kysyin, miksi hän teki tämän ja myös miksi hän antoi heille nimeni.

Hän vastasi, että kaikki oli totta, hän oli käyttänyt kaikkia kuviani profiilin luomiseen ja puhunut sen kanssa monien kavereiden kanssa. Hän ja tämä kaveri saivat vakavan suhteen ja rakastuivat. Se rikkoi hänen sydämensä, kun hän halusi tavata, joten hän kertoi totuuden. Tässä vaiheessa kollegani kertoo hänelle anteeksi, mutta hän ei ole rakastunut häneen, mutta kuvissa olevaan henkilöön. Hän vaatii tietojani, hän antaa ne hänelle ja sitten olin siellä viestissä hänen äidilleen.

Harjasin sen pois ja anteeksi Alexille parin päivän kuluttua. Sanon äidilleen, että olen niin pahoillani, mutta hän ei todellakaan rakasta minua ja toivotan heille parasta.

Muutama päivä myöhemmin saan valtavan viestin kaverilta itseltään. Kuten kuninkaan asetus, se oli niin pitkä. Hän tunnusti rakkautensa minua kohtaan. Selitti riippumatta siitä, mitä hän rakastaa minua eikä Alexiä. Hänen sielunsa tiesi, että minä olin se, hän rukoili ja pyysi tapaamaan minua. Yritin ystävällisesti selittää, ettei hän tunne minua, ja siirtyä eteenpäin. Pahoittelin kaikkea, mitä hän koki, mutta en todellakaan pystynyt korjaamaan mitään. Puhumattakaan siitä, että olin 17-vuotias ja tämä jätkä oli noin 30-vuotias.

Seuraava asia, jonka tiedän, että hän viestii minulle, että hän muutti Utahiin. Kyllä, hän muutti koko elämänsä osavaltioiden kautta UTAH: iin löytääkseen minut.

(Kuvittele nyt hyvin laaja silmäapina, joka näyttää siltä, ​​että se yrittää herätä painajaisesta, mutta on itse asiassa jo hereillä eikä voi paeta kammottavasta todellisuudestaan.)

Olin täysin hämmentynyt. Sanoin hänelle, että hänen täytyi vetäytyä, tai minun olisi puhuttava tästä poliisille. Muistutin hänelle, että hän ei tuntenut minua ollenkaan ja että hänen täytyi elää elämänsä ja unohtaa, että olen olemassa.

Jätkä ei pysähtynyt.

Jotenkin hän sai puhelinnumeroni! Aloin saada tekstejä häneltä jatkuvasti.

"Hei kaunis. Milloin tulee päivä, jolloin tapaat minut lounaalla? "

"Kaipaan puhua kanssasi, ole hyvä ja puhu minulle. Rakastan sinua."

Ja niin paljon kammottavia asioita ja olin kuin ...

(Vakavasti hämmentynyt apina pudottaa banaaninsa pelkästä pelosta / huolesta / sekaannuksesta. Näyttää siltä, ​​että se banaanipalaa, jonka se söi, saattaa palata takaisin.)

MITEN SAI PUHELINNUMERONI ??!

Eräänä päivänä hän lähetti minulle viestin, joka meni näin:

"Hei Codi. En usko, että ymmärrät kuinka paljon tarkoitat minulle. Minulla on tatuointi sinusta. Oikealla kädelläni. Se oli aiemmin, kun puhuin Alexin kanssa, mutta en voi koskaan poistaa sitä. Olet ikuisesti osa minua. Tiedän, että en ehkä tunne sinua, kuten luulin tekeväni, mutta tunnen sinut ajoissa, jos annat minulle. Anna minulle mahdollisuus. Rukoilen sinua. Rakastan sinua kaikella mitä minulla on. "

Tatuointi. Minusta. Jonkin muukalaisen kaverin käsivarteen.

(Kuvittele nyt kaikkein yllättynein pörröinen kädellinen, leuka pudonnut, suu täydellisen O-muotoinen, silmät pullistuvat päästään.)

(Apina käsittelee tapahtuneen ja alkaa kuivua, kieli roikkuu hieman ulos avatusta suusta.)

(Viimeinen apina kerää älykkyytensä, pakottaa itsensä lopettamaan vaientamisen ja virnistämään purentaessaan kättään. Se ihmettelee, mitä maan päällä voisi tapahtua seuraavaksi.)

Eräänä päivänä perhematkalla sain vielä yhden viestin tämän kaverin äidiltä, ​​joka pyysi minua tapaamaan hänen poikaansa. Kerroin isälleni kaiken, mitä oli tapahtunut, ja hän meni papakarhu-tilaan.

Hän kirjoitti hänelle ja äidilleen kertovan heille, jos he eivät vetäydy, saamme heitä vastaan ​​lähestymiskiellon.

(Apina-apina pitää apinanpoikaa ja katsoo sen silmiin ikään kuin sanoen: "Sinun olisi pitänyt kertoa minulle tästä aikaisemmin pikku apinalapseni. Olet syvissä vaikeuksissa. Ei enää banaaneja sinulle tällä viikolla.")

Ja se oli viimeinen mitä olen koskaan kuullut tuolta kaverilta. Tiedän, että hän asui Utahissa jonkin aikaa, koska näin hänet kuvissa toisen tytön kanssa, jonka tunsin koulusta - hän työskenteli hänen töissään. Mutta se on viimeinen, jonka tiedän. Se oli 9 vuotta sitten, enkä rehellisesti voinut edes muistaa hänen kasvojaan, jos yritän. Se hiipii minut hieman ajattelemalla, että hän voisi vielä olla lähellä.

Joskus muistan satunnaisesti koko tapahtuman ja sen, että jollakin outolla kaverilla on kammottava tatuointi minusta ruumiissaan.

(Tässä on yksi viimeinen pörröinen apina, jonka suu on täynnä banaania. Hän on ammottava suunsa niin leveällä, että leuka näyttää sulavan ja katoavan rintaansa. Hänen silmänsä ovat lasitetut ikään kuin muistaisivat heikkoa tukahdutettua muistoa apinansa ajankohdasta. elämä muuttui ikuisesti.)

NIIN OUTOA!

Muokata:

Olen niin järkyttynyt Quorasta, että tämä vastaus oli paljon parempi ja viihdyttävämpi ensimmäistä kertaa.

28,7 tuhatta näkymää ·

1566 ääntä

·

Vastaus rikkoo Quoran kuvakäytäntöä

(Valitettu)

Heidän kuvakäytäntönsä mukaan et voi käyttää meemejä vastauksissa. En käyttänyt meemejä, käytin valokuvia havainnollistaakseni reaktioitani tarinani jatkuessa. Joten anteeksi, ettet saanut lukea tätä tarinaa täydellisessä kunnossaan! Toivottavasti nautit joka tapauksessa!


Réponse 4:

Isäni osti kannettavan tietokoneen seuraavana päivänä, kun sain tietää, että minulla oli syöpä.

Näin se alkoi.

Mitä lahjoihin tulee, se oli hyvä. Vaikka en suosittelisi syövän saamista vain kannettavan tietokoneen saamiseksi. On paljon helpompaa tapaa päästä verkkoon.

Mutta siellä olin.

Vuosi oli 2008, joten tekniikka tuntui melko rajoittavalta verrattuna tähän. Aikaa ei ole helppo siirtää, kun saat kemoterapiaa. Joten röyhkeä chat oli täydellinen vastalääke.

Siellä tapasin hänet. Hänen nimensä oli Saylor. Saylor Tomasic. Tai niin hän sanoi.

Hän oli 30. Kaunis. Vaalea. Ja hänen mukaansa miljonääri.

Hänen isänsä oli merkittävä asianajaja. Itse asiassa hän itse oli urheilusopimusasianajaja.

Olin vaikuttunut. Ja vieläkin vaikuttuneempi, kun hän kertoi minulle, että Ben Roethlisberger, Pittsburgh Steelers NFL -joukkueen vuosineljännes, oli hänen entinen poikaystävänsä. Ilmeisesti hajoaminen oli sotkuista, mutta heillä oli hyvät ehdot.

Jälkikäteen kaikkien näiden asioiden olisi pitänyt olla punaisia ​​lippuja. Mutta kun olet 20 ja yrität selviytyä syövän hoidosta, luulen, että lippujen väri ei ole niin kirkas.

Puhuimme myös joka päivä. Joka. Yksittäinen. Päivä.

Hän kertoi minulle elämästään Pittsburghissa. Kertoi minulle huonetoveristaan, Mitchistä ja Dantesta, jotka olivat kuntosalin junkieja ja hyviä pentuja. Kertoi minulle kaikki hänestä. Hän rakasti kuntosalia. Rakasti työtä. Ja rakasti häntä isäänsä.

Ja sitten hän kertoi rakastavansa minua.

Tässä on mielenkiintoista. Hän ei koskaan pyytänyt minulta mitään vastineeksi. Itse asiassa hän lähetti minulle lahjoja. Koko ajan.

Laatikot saapuivat Pittsburghista nimeni kanssa. Vaatteet. Ruoka. Jopa hajusteilla ruiskutetut pikkuhousut, jotka haluan sanoa teille, on hoot.

Hän ei koskaan pyytänyt mitään takaisin. Mutta lähetin lahjat takaisin. Vaatteet. Aussie-ruoka. Korut. Ostin hänelle jopa renkaan. Hitto piru!


9 kuukautta aiemmin. Elämä muuttui. Ja onneksi kemo teki työnsä ja palasin takaisin maailmaan, syöpätön (woop WOOP).

Yliopistoni, tietäen, että olin ottanut 18 kuukautta vapaata opiskelusta, tarjosi minulle jonopaikan edessä vaihdettavaksi missä tahansa päin maailmaa. He sanoivat, että voisin olla seuraavalla lennolla Amsterdamiin. Vaihto Hollantiin järjestettiin eräänlaisena "hyvin tehdyksi" syövän voittamiseen. (Jälleen, en suosittele syövän saamista vain Hollantiin menemiseksi).

Sanoin heille, että arvostin tarjousta. Mutta halusin olla Saylorin kanssa. Joten se oli vaihto Pittsburghiin. Tai ei mitään. Ei kestänyt kauan harkita tätä tarjousta ...

He vetivät sen. Vastaus ei ollut mitään.

Ja sieltä asiat alkoivat selvittää.

Ensin yritin löytää hänet Facebookista. Ei ollut ketään nimeltä Saylor Tomasic. Kaikista tämän röyhkeän vakoojayrityksen Facebookin profiileista kenelläkään ei ollut hänen nimeään.

Joten etsin hänen isänsä asianajotoimistoa. Sitä ei myöskään ollut olemassa. Itse asiassa hänestä ei ollut kirjaa. Hänen ystävänsä. Tai hänen isänsä ollenkaan.

Ja tajusin, etten lähettänyt lahjojani osoitteeseen. Vain postilaatikko. Paikka, johon kuka tahansa voisi tulla hakemaan mitä tahansa. Ei todisteita osoitteesta ollenkaan.

Ja vaikka puhuin hänelle päivittäin puhelimessa, jokainen yritys nähdä hänet videolla johtaisi viime hetken ongelmaan tai tekniseen virheeseen. Se ei tuntunut oikealta ja aistin, että asiat olivat muuttumassa.


Aloin etäytyä hänestä sen jälkeen. Sain elämäni takaisin Sydneyssä, kun hän jatkoi kiintymystäni.

Hän tarjoutui lentämään myös Sydneyyn. Mutta ei koskaan seurannut tietysti. Hän tarjoutui ostamaan minulle auton, jos menisin hänen luokseen Amerikkaan. Mutta tiesin nyt, että se ei ollut totta.

Kuten kuka tahansa, jota on emotionaalisesti manipuloitu ja jota on pyydystetty, tietää, valhe kasvaa, kun hän tietää, että asiat näyttävät epävarmilta.

  • Ensin hän kaatui autollaan ja käänsi sen katolle.
  • Sitten hänen isänsä sai aivohalvauksen ja kuoli.
  • Lopulta hän sai rintasyövän ja sai kaksoismastoektomian.

Kaiken tämän jälkeen. Tietäen, että kävin läpi 244 päivää syöpähoitoa.

Hän käytti minussa syöpäjuttua. Se oli viimeinen olki.


Kohtasin hänet sähköpostitse. Sanoin hänelle, että tiesin, ettei hän ollut kuka hän sanoi olevansa. Sanoin hänelle, että halusin tietää todellisen hänet.

Ei kohdistaa häntä. Ei huutaa häntä. Tai paljastaa hänet. Rehellisesti sanottuna hän piti minua seurassa ja terveenä yli 7 kuukauden kemoterapian aikana.

Joten halusin kiittää häntä. Todellinen hän. Siksi mitä hän teki minulle.

Koska en koskaan unohda sitä. Hän teki syöpähoitoni siedettäväksi. Hän sai minut tuntemaan oloni eläväksi. Hän pelasti minut joka ikinen päivä pirun lähellä 9 kuukautta.

Mutta hän ei paljastanut todellista itseään. Yritin jatkaa murtautumista. Lähetin saman sähköpostin samana päivänä kerran vuodessa. Toivon, että hän näytti minulle todellisen hänen. Anna minun nähdä nainen naamion alla.

Mutta 7 vuoden kokeilun jälkeen sähköposti palautettiin lähettäjälle. Hän oli peruuttanut sähköpostitilin. Ja minulla ei ole enää tapaa ottaa yhteyttä häneen.

Minua pyydettiin. Rakastui. Sen pelasti joku, joka valehteli todellisesta henkilöllisyydestään.

Enkä koskaan tiedä kuka tämä nainen oli ...


Kuvahyvitys: Pixabay


Réponse 5:

Tapasin kaverin pelissä ja ensimmäisenä päivänä, kun tapasimme, hän sanoi, että hänen tyttöystävänsä oli 'juuri' lähettänyt hänelle hajoavan tekstin. Hän näytti todella mukavalta kaverilta, joten ajattelin, että se oli kamalaa hänestä. Hän mainitsi itsemurhan tunteen ja olin hyvin huolissani hänen hyvinvoinnistaan. Se tuntui oudolta hämärältä tarinoiden edetessä, mutta pyysin joka tapauksessa lisäämään hänet ystäväksi.

Noin kahden kuukauden ajan hän aina viestii minulle pelin sisällä ja kysyi kuinka olin; solmimme pienen ystävyyden ja hän näytti mukavalta kaverilta useiden muiden ystävien joukossa, joilla minulla oli siellä. Aloin investoida emotionaalisesti, koska hän veti sydäntäni hänen keskusteluillaan masennuksesta ja itsemurhasta. Kerran hän ei tullut kolmeen päivään, ja olin niin huolissani, että hän oli tappanut itsensä. Hän puhui usein entisestä ja kuinka hän oli pettänyt häntä eikä jättänyt häntä yksin. Yritin neuvoa häntä, mitä tehdä hänen omalle mielenterveydelleen. Kaikki näytti hyvin uskottavalta, miten hän kuvasi sitä. Olen täysin imeytynyt.

Hän sanoi olevansa 21-vuotias, asui yksin ja työskenteli tietokonekooderina. Pian hänen tarinansa elämästään muuttui epäjohdonmukaiseksi. Huomasin heidät, mutta pysyin edelleen ystävänäni varmistaakseni, että hän oli kunnossa. Noin kolmen kuukauden kuluttua hän alkoi sanoa "rakastan sinua" jokaisen keskustelumme lopussa. Aluksi haastoin sen ja sanoin, ettei hän voinut, koska hän ei tuntenut minua. Hän näytti kuitenkin vilpittömältä, joten aloin sanoa sen takaisin, koska liikaa rakkautta ei koskaan satuttanut ketään, eikö?

Keskustelumme muuttui hieman seksuaaliseksi, ei mitään hullua, mutta kemiaa oli ehdottomasti. Hän ei kuitenkaan pyytänyt alastoja, eikä hän edes välittänyt miltä näytin. Hän oli minusta hyvin kiinnostunut, koska en todellakaan tiennyt hänestä paljoa ja halusin. Joten katoin häntä hieman Facebookissa ja pystyin saamaan todellisen kuvan hänestä. Hän ei ollut kaikkein ulkonäköisin kaveri, mutta jälleen kerran olin hyvin kiinnostunut hänen persoonallisuudestaan ​​ja surun taakastaan, jonka hän näytti kantavan mukanaan.

Tulin siistiksi hänelle siitä, että tapasin häntä Fb: llä ja mitä seurasivat kuukausia herääminen hyvää huomenta teksteihin ja nukkumaan meneminen hyvää yötä teksteihin. Olimme todella tulemassa toimeen ja lähettäneet söpöjä emojeja toisillemme kutsumalla toisiaan lemmikkien nimillä, kuten 'halailu'. Huolimatta siitä, että hän oli usein 'surullinen' ja halusi kuolla, se tuntui minulle taivaassa tehdystä ottelusta. En usein napsauta ihmisten kanssa tai paljasta henkilökohtaisia ​​tietojani helposti, mutta hänellä oli minua. Avasin sydämeni ylös ja vuodatti kaikki salaisuuteni.

Noin seitsemän kuukautta tähän suhteeseen hän kylmäsi ja eteni. Huomasin, että hän lähti pelistä, jos kertoisin hänelle, että olen tulossa. Hän otti uuden ystäväryhmän ja vietti heidät sen sijaan. Olin iloinen siitä, että hän oli seurallisempi, joten annoin hänelle vain tilaa. Se oli kuitenkin ehdottomasti kylmempää ja aloin tuntea menettävän hänet. Hän lähetti edelleen GM- ja GN-tekstejä, kuten kellokoneistoa, ja sanoi edelleen 'rakastan sinua', ja tunsin olevani liian omistava. . voi olla.

Joulukuussa hän sanoi aloittavansa uuden työpaikan vastaanottovirkailijana sairaalassa (täydellinen kasvot kooderilta, ei?). Hän väitti, että se oli unelmatyö. Minusta se tuntui melko hämärältä. Noin 3 viikon kuluessa hän alkoi antaa minulle typeriä syitä olla puhumatta, kuten: "Puhelimeni putosi wc: ssä". Sanoin, että jos et halua puhua minulle, sano vain niin, ei tarvitse tehdä typeriä tekosyitä. Hän toimi hyvin loukkaantuneena ja erosimme viikon ajan.

Yhteinen ystävämme sanoi, että hän oli kertonut kaipaavansa minua ja toivonsa ottavansa häneen uudelleen yhteyttä, niin tein. Hän piti minut uudelleen kaikessa, mutta kipinä ei enää ollut siellä. Hän sanoi, että hän 'näki' jonkun töissä ja keskittyi häneen. Yritin olla ystävä joka tapauksessa, luulin jopa satuttavan minua. Hän oli kylmempi kuin koskaan, ja aloin ajatella, että hänellä saattaa olla borderinen persoonallisuushäiriö. Hän suostui ottamaan testin ja tarkisti melkein kaikki ruudut. Ei ole koskaan hyvä idea diagnosoida itse, mutta vain siinä tapauksessa mainitsin, että hän saattaa haluta nähdä jonkun DBT-hoidosta.

Joten useita kuukausia tästä hauraasta "ystävyydestä" jatkui. Tunsin edelleen rakastavani häntä, joten jäin kiinni ystäväksi, jos hän tarvitsi minua. Hän ei enää vaikuttanut itsemurhalta., Mikä oli outoa ... mutta hyvä. Lähettäisin hänelle tekstiviestin noin 3 päivän välein tarkistaakseni hänet. Yleensä minua tapaisi kylmä yksisilmäinen vastaus, kuten 'Kewl' tai 'Nice', ja usein 'Jätä minut rauhaan'. Mikä hämmensi minua, hän silti piti minua ystävänä Fb: ssä ja pelissä. Luulin, että hän vain työnsi minut pois mahdollisen mielisairautensa vuoksi.

Hän yritti poistaa minut useita kertoja, mutta jätti aina oven, jotta voisin ottaa yhteyttä häneen uudelleen. Minun olisi pitänyt luopua, mutta uskon uskollisuuteen ja rakkauteen, vaikka jälkikäteen hänkin pilkasi minussa näitä ominaisuuksia. Lopuksi hän vain käski minun jättää hänet yksin. Kuuntelin vihdoin, koska olin kyllästynyt ystävällisyyteni väärinkäyttöön siinä vaiheessa. Olin kokeillut kaikkea enkä halunnut. En ollut onnellinen.

Tekemällä lisätutkimuksia, auttanut se, että hän oli antanut minulle salasanan peliin kuukausia aiemmin (ja unohtanut), huomasin, että hän oli oikeastaan ​​vasta 16, kun hän aloitti minun kalastamisen! Se selitti kaiken. Syy, miksi hän ei koskaan kertonut minulle oikeaa nimeään, miksi hänen täytyi usein lähteä ennen tiettyä aikaa (nukkumaanmenoaika). . . se selitti niin paljon. Huomasin myös, että hänellä on kaksoisveli, mutta hän ei tiedä mitään siitä, mitä veljensä teki minulle.

Yritän edelleen selvittää, miksi hän teki sen. Mikä oli motiivi ... miksi ei lopettaa sitä aikaisemmin sen sijaan, että vedät sen ulos. Miksi et kysy kuvia kuten useimmat pojat tekisivät? Miksi sen sijaan teeskennellä rakastavasi jotakuta, vetää hänen puolustuksensa ja satuttaa heitä näin? Olen alkanut ajatella, että tämä lapsi saattaa olla sosiopaatti ja jolla ei ole empatiaa. Hän pelasi kanssani kuin lelu ja heitti minut sitten pois. Olen iloinen siitä, että näin jopa tapahtui, mutta kun ihmiset vetoavat tunteisiini ja rakentavat luottamukseni hitaasti ajan myötä, se riisuu minut. Luulen, että olen herkkäuskoinen ja se teki minut niin haavoittuvaksi.


Réponse 6:

Yksi henkilö on saanut minut melko huonosti. En ole koskaan saanut sitä kiinni, enkä ole koskaan ilmaissut sitä kenellekään, joten tästä on varsin terapeuttista kirjoittaa.

Hän lisäsi minut Facebookiin 7 vuotta sitten tyhjästä ja alkoi keskustella kanssani kuukautta myöhemmin. Hän avasi taustansa (kaveri, joka asui Etelä-Lontoossa, menetti valitettavasti perheenjäsenensä, joka yritti saada toimeentulonsa), hän oli 21 ja minä 18. Hän käytti väärennettyä jenginimeä profiilinimenä ja Kun häneltä kysyttiin miksi, hän sanoi haluavansa pitää matalan profiilin verkossa eri syistä, mutta kertoi minulle oikean nimensä. Löysimme sen ja pakotettuamme hänet soittamaan minulle kerran, aloimme keskustella joka päivä puhelimessa.

Hän tunsi kaiken minusta ja minä hänestä. Hän auttoi minua läpi vaikean ajan elämässäni ... Olin ahdistunut enkä voinut lähteä talostani hetkeksi, ja hän oli minun kainalosauva. Hän sanoi rakastuneensa minuun noin 4 kuukautta. Viihdytin sitä myös vähän, mutta tajusin, että minun täytyi nähdä hänet ensin (Tähän päivään, 7 vuotta myöhemmin hän sanoo rakastavansa minua). Hän kommentoi avoimesti kuvia ja ystävät alkoivat kysyä hänestä, joten välttääkseni naiivi tipu, joka tapasi kaverin verkossa, valehtelin ja sanoin tuntevani hänet kotikaupungistani ja tapasin häntä.

Järjestimme tapaamisia useita kertoja, ja olisin valmis, mutta hän soitti ja sanoi, että renkaansa on tasainen, tai jotain meni pieleen. Pyysin häntä pyytämään Skypeä minulta, mutta hänen kameransa ei toiminut ja vakuutin, että hän saa sen. Jopa hänen puhelimellaan ei ilmeisesti ollut kameraa itsensä kuvien ottamiseen, joten ainoat kuvat, jotka näin, olivat 3 Facebookissa. Hän oli myös hyvin seksuaalinen, mistä en pidä, mutta useiden keskustelujen jälkeen siitä, kuinka haluan kunnioittaa, hän ymmärsi ja lopetti seksuaalisen keskustelun.

Hän tarttuisi todella tarttuvasti, mikä johtaisi siihen, että katkaisin yhteyden. Oli selvää, että hän oli melko levoton, mutta kuva, jonka hän maalasi itsestään, oli henkilökohtainen kouluttaja. Hän kuulosti itsevarmalta ja tiesi paljon ravinnosta ja terveydestä. Hän oli myös ovenvartija ja kirjoitti minulle taukojen aikana ja soitti joskus 5 minuutiksi selittäen mitä tapahtuu.

Ilmeisesti punaverisenä naisena menisin tapaamaan tosielämässä. Mutta tunsin syyllisyyttä ja tunnistan hänelle. Hän olisi perattu, tarkoitan itkeä puhelimessa minulle ... Kertoa minulle, että hän rakastaa minua. Hän ei kuitenkaan koskaan suuttuisi minuun.

Kerran, kun en puhunut kuukausia, otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle lähtevänsä Lontoosta Kaliforniaan, missä hänen setänsä ja serkkunsa asuvat. Hän soitti minulle ennen lentoa ja ilmoitti minulle laskeutuessaan. Pysyimme suhteessa melko vankasti (hänestä tuli taas tahmea!) Sen jälkeen hän jopa pyysi minua lentämään tapaamaan häntä. Uskoin täysin hänen Cali-tarinaansa muuten, koska aikavyöhykkeellä oli järkeä, pidin silmäni sitä ja hän viestii minulle jatkuvasti vain klo 18–20 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa, ja klo 12 oli hänen työn tauonsa ja noin klo 3 GMT hän lopetti työ. (Ilmeisesti hän työskenteli LA Galaxy -koulutuksessa alle 11-vuotiaille tai alle 16-vuotiaille tai jotain muuta.)

Seuraavana jouluna hän palasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja hänen kanssaan tuli uusi tyhjä lupaus tulla käymään luonani. Hän ei. Sanoin hänelle, että säästän, ja viimeisen lukukauden jälkeen Uni: ssä lentäisin Kaliforniaan, mutta pian sen jälkeen kun tapasin jonkun, jonka kanssa jatkoin tapaamista kaksi ja puoli vuotta (viemällä meidät nyt!).

Monni-kaveri oli perattu. Hän itki ja tuli itsemurhaiseksi puhelimessa. Keskustelimme kuukausien ajan siitä, kuinka voisin tehdä tämän hänelle, minun on tarkoitus olla hänen sielunkumppaninsa. Se rasitti uutta suhdettani ja uusi poikaystäväni pyysi minua lopettamaan yhteyden monniin, joten tein.

Kuukausia myöhemmin hän ottaa minuun yhteyttä sanomalla, että hän on nyt suhteessa ja voimme keskustella uudelleen. Hänen nimensä oli Kandii (wow). Hän näytti minulle kuvia ja päivitti hänen statuksensa hänestä merkitsemällä hänet siihen. Hänen profiilinsa luotiin noin 3 kuukautta ennen kuin hän otti minuun yhteyttä. On myös huomattava, että hänen serkkunsa profiilit, jotka usein merkitsivät hänet tapahtumissa ja kommentoivat hänen asioita, luotiin samaan aikaan.

Minusta tuli melko julma ja kutsuin hänet väärennetyn tyttöystävän luo. Hän kielsi sen noin kahden kuukauden ajan, kunnes tunnusti rakastavansa minua edelleen ja teki sen, jotta voimme puhua uudelleen. Annoin anteeksi hänelle, mutta mies, se vain muuttui outo. Hän kertoi saaneensa tällä kertaa todellisen tyttöystävän, nimeltään Rochelle, jonka hän tunnetaan jo vuosia. Hän kuitenkin silti viestii minulle väittäen, että hän oli iloinen siitä, että se tapahtui.

Sitten hän jatkoi MIA: ta, ilmeisesti joutui taisteluihin ja loukkaantui - yritti lopettaa elämänsä. Hän oli sairaalassa, hän sanoi. Hänen serkkunsa puhui usein hänen puolestaan ​​HÄNEN Facebook-tilillään minulle. Hän sanoi: "Hei, hän käski minun lähettää sinulle viestin, hän on kuitenkin tuskin johdonmukainen, hän vain toistaa nimesi" - Ja se alkoi järkyttää minua. Sen lisäksi, että tämä tapahtui useita kertoja, oli selvää, että se oli hän - tiedän, kuinka hän välittää tekstin, mitä lyhenteitä hän tekee. Tiesin ja selitän jatkuvasti, että tiedän, että se on hän. Hän tai pikemminkin serkkunsa kieltäisi sen.

Tämä on kauan, olen pahoillani. Mutta yhteenvetona, emme ole puhuneet noin 3 kuukautta. 6 kuukautta sitten selitin, että tiesin, että hän oli monni. Sanoin hänelle, että tiedän, ettei hänen serkkujaan ole, eikä myöskään Rochelle tai 'Kandii'. Sanoin, paljasta itsesi, en ole järkyttynyt. Hän sanoi: "Mutta entä jos et pidä siitä, kuka olen?" Sanoin: "En voinut mitenkään pitää siitä, kuka olet, riippumatta siitä, oletko kaverissa kuvissa, olet alus tällä maan päällä, joka on ollut siellä minulle 7 vuotta". Lahjoin hänet. 'Vaihdan ystävyyteni ja aikani vastineeksi todellisesta kuvasta sinusta. Kieltäydyn puhumasta kanssasi ennen kuin teet tämän. Hän sanoi tekevänsä tämän puolestani ja pyysi anteeksi ajanhukkaa. (En todellakaan ole koskaan tavannut yhtä lempeää miestä minua kohtaan kuin hän. Mikään, mitä voisin sanoa, ei voinut järkyttää häntä, hän oli vain iloinen siitä, että rakastama nainen puhui hänelle.)

Tosiaan hän ei lähettänyt minulle kuvaa. Hän viestii minulle kuukautta myöhemmin tarkistaen, että minulla oli hyvin, mutta koska en saanut kuvaa, jätin tämän viestin huomiotta. Sitten hän viestii minulle väittäen olevansa hänen serkkunsa ja selitti, että hän on 'sattunut onnettomuudessa ja kärsi muistinmenetyksestä, ja kertoo jatkuvasti kuvasta, mitä hän tarkoittaa?' Vastasin: "En vieläkään puhu sinulle."

Hän viestii minulle kaksi kuukautta myöhemmin, joka oli 3 kuukautta sitten, pyytäen ystävyyttä ja anteeksi hänelle. Sanelin hänet takaisin, mutta niitä ei ole koskaan lukettu tai toimitettu tosiasiallisesti, mikä viittaa hänen tilinsä väärään peliin ... Olen epätoivoinen vastausten ja sulkemisen suhteen tälle lähes vuosikymmenen pituiselle farssille. Miksi hänen tilinsä muuttuisi passiiviseksi, kun hän lopetti puhumisen minulle? Kuinka paljon hänen elämänsä kiertää ympärilläni? Haluan tietää kuka hän on, haluan tietää miksi hän oli niin pakkomielle minua kohtaan ... Olin ehdottomasti ainoa. Hänellä ei voisi olla aikaa puhua tästä intensiivisesti kenenkään muun kanssa ...

Mietin aina, tuntenko ehkä hänet tosielämästä ... Mutta hänen aksentti oli hyvin ilmeinen Etelä-Lontoon aksentti. En tiennyt ketään tällaisella aksentilla.

Olen kunnossa, koska olen paennut rakastumatta. Rakkauden vetovoima ei ole olemassa ... Vaikka se näyttää olevan hänelle. Hän oli päällään mies, en voi edes kertoa sinulle. Jopa 'tyttöystäviensä' kanssa hän kertoi minulle rakastavansa minua. Se on hyvin outoa ... Haluan todella tietää, koska rakkaus vai ei, hän oli lähin ystäväni, joka minulla on koskaan ollut! Toivon, että olisi ollut tapa saada selville, koska ... Varmasti me kaikki ansaitsemme tietää kuka ystävämme ovat?


Réponse 7:

Joten minä (kuten monet minun ikäisetkin lapset) olin riippuvainen verkkopelaamisesta. Minulla oli siellä ystäviä, ja eräänä päivänä tapasin pojan. Max (nimi muutettu) ja minä napsautin heti, ja hän vaihtoi kikin ystävien kanssa. Tuolloin minulla ei ollut sellaista, koska tunsin sellaiset ihmiset, jotka käyttivät kikiä, ne olivat kaikki kissanruokia ja pedofiilejä. Mutta minä yritin seurata väkijoukkoa, ja latain sen.

Minä ja Max puhuimme kahden viikon ajan ja sitten hän pyysi minua tapaamaan häntä, hän oli lähettänyt meille kuvia miltä hän näytti, mutta hän näytti liian houkuttelevalta puhuakseen minulle. En todellakaan halunnut, mutta olisin tuntenut oloni pahaksi, jos olisin sanonut ei (tiedän, että kaikki sanovat niin, mutta minusta alkoi todella pitää Maxista enkä halunnut menettää häntä). Suostuin tapaamaan häntä ja seuraavien kuukausien aikana puhuimme päivittäin, mutta olin aina epäilevä. Kysyin häneltä muutama päivä myöhemmin, oliko hänellä sosiaalista mediaa (en tiedä miksi se ei käynyt mielessäni aikaisemmin) ja hän sanoi joutuneensa vaikeuksiin, kun hänen äitinsä oli etsinyt puhelinta eikä pitänyt siitä, mitä hän näki, joten hän sai hänet poistamaan kaiken. Minusta se oli outoa, mutta tiedän myös, että juuri tämä tilanne tapahtui yhdelle ystävistäni tosielämässä. Kerroin ystäväni Bethille (nimi muutettu) tästä, ja me molemmat kohtasimme hänet kikin yli kertoen hänelle, että hän oli monni, ja lähettämällä kuvia meistä keskisormillamme ylöspäin. Ystäväni ja minä pakotimme hänet lähettämään kuvan kik-kameralla (jonka myöhemmin huomasin olevan väärennetty) ja jatkoin keskustelua hänen kanssaan.

Ennen kuin luulet olevani laillisesti tyhmä kivinä, tiedä, että Max oli huijata ystäväni tosielämässä ja ystäväni myös verkossa. Hän oli hyvä siinä, mitä teki. Olin kohdannut hänet useita kertoja, ja joka kerta hän vihastui minuun.

Eräänä päivänä minä ja internet-ystäväni aloimme skypata ensimmäistä kertaa ja pyysimme Maxia liittymään, meidän piti kysyä häneltä tuhat kertaa. Hän jopa katosi ja alkoi tekosyitä, ja silloin aloin suuttua. Tunneiden vaivautuneena hän lopulta liittyi ja teini-ikäisen pojan ääni tervehti meitä. Hän oli todella hiljainen ja kuulimme hänen pikkuveljensä huutavan taustalla. Max soitti xboxillaan ja rehellisesti sanottuna, minua hämmästytti yksin hänen äänensä.

Tämän jälkeen jatkoimme puhumista, ja sitten asiat alkoivat mennä alamäkeen. Aloin huomata outoja asioita. Eräänä päivänä etsin hänen kik-käyttäjätunnustaan ​​Internetistä ja minua tervehtii useita "dirty kik" -sivustoja, jotka pyysivät tyttöjä lähettämään hänelle sähköpostia. Mukana oli myös väärennettyjä kuvia. Tiesin silloin ja siellä, että tämä poika pilkkasi minua. Kerroin Bethille kaiken tämän ja olimme keksineet suunnitelman. Aion jatkaa keskustelua Maxin kanssa, mutta yritän saada kaikki tiedot, jotka voisin saada (kuulostaa kammottavalta, mutta kun tekemisissä väärennetyn henkilön kanssa, yksityiskohdilla on merkitystä). Ongelmana oli, että Max oli niin hyvä piilottamaan asioita. Hän osasi kattaa katunimet, koulunimet, pelipaidan numerot jne. Minulle lähettämissään kuvissa. Lopuksi minulla oli tarpeeksi ja eräänä päivänä sanoin hänelle, että ystävieni mielestä hän oli monni, ja tarvitsin häntä todistamaan minulle, että hän oli todellinen tai he aikovat kertoa äidilleni (Ei oikeastaan, halusin hänen tuntevan olonsa pahaksi ). Sitten muutama minuutti myöhemmin hän lähetti minulle kuvan, ja se oli opiskelijatunnus. Nimi oli hänen ja kuva näytti olevan laillinen. Se näytti tavalliselta opiskelijatunnukselta ja olin ylpeä. Uskoin, että hän oli jälleen todellinen ja aloin puhua hänelle yhä enemmän. Puhuimme puhelimessa yhä enemmän.

Ja sitten eräänä päivänä minä ja ystäväni päätimme etsiä häntä verkossa, mutta mitään ei tullut esiin. Se oli outoa, koska Max kertoi minulle harrastaneen paljon urheilua ja yleensä lukion joukkueiden kohokohdat sisältäisivät pelaajien nimet. Viimeinen olki oli, kun Max lähetti minulle viimeisen kuvan, mutta tällä kertaa hän ei estänyt koulun logoja tai joukkueiden nimiä. Juoksin ystäväni taloon, jossa vietimme seuraavat kaksi tuntia kuvassa olevien koulujen etsimiseen. Sitten meillä oli läpimurto, olimme etsineet vastakkaisten koulujen nimeä ja osavaltiota (Maxin puhelinnumeron mukaan, koska hän kertoi asuvan Calissa, mutta hänen suuntanumeronsa sanoi toisin) ja olimme löytäneet sen. Sitten tarkastelimme kaikkia joukkueita, jotka pelasivat vastustajajoukkueita, ja katsoimme kaikkia heidän univormujaan, kunnes löysimme kuvan, jolla oli "Max". Löysimme heidän kuntosalin ja koulun, sitten katsoimme luetteloa eikä mitään. Mutta katsoimme ja se oli tänä vuonna, joten palasimme viime vuoden listalle ja löysimme "Maxin"! Löysimme myös oikeat lasten instagramit. Se oli hämmästyttävää, se oli maailman paras tunne ja kertoa Maxille, että tiesin hänen olevan väärennös, oli hienoa, mutta toivon, että olisin tehnyt sen toisin. Lopulta hän jatkoi kertomalla minulle, että hän tosiasiallisesti asui Washingtonissa, ja että hän ei tiennyt, miksi hän teki sen ja oli pahoillaan. Hän kertoi myös, että hän ei halunnut näyttää minulle miltä hän todella näytti, kun pyysin kuvia, mikä on mielestäni epäoikeudenmukaista sen jälkeen, kun hän oli hukannut niin paljon aikaa. Vastakkainasettelussa oli kyse hänen manipuloinnista vastausten saamiseksi, minun piti saada hänet sääliä minua ja tuntemaan katumusta. Tiedän, että se toimi, koska kun aloin lähettää hänelle tekstiviestejä aggressiivisella äänellä, hän lopetti vastaamisen. Tänään hän on poistanut muiden ihmisten catfishing-tuon online-pelin. En tiedä, pitäisikö minun kertoa hänen "ystävilleen", mitä hän tekee, mutta ehkä hän on muuttunut. Joskus minä vielä kepponen soitan hänelle, ja hänestä tulee vitsi minun ja kaikkien ystävieni välillä. Lisäksi, jos olet monni: vittu.

Pitkä tarina lyhyt, älä koskaan monni hullu tyttö. (Vakavasti.)


Réponse 8:

Sain kissat täällä. Guy oli vanhempi mies, joka työskenteli kaupunkisuunnittelussa, kuten muistan. Kunnioitettava työ, mutta ei liian vaikuttava (sillä on merkitystä myöhemmin) Menetti vaimonsa äskettäin tavoittamalla ensimmäisen kerran, levoton treffailun suhteen uudelleen, ja minä olen siihen yhteydessä. Helppo puhua. Pienet asiat näyttivät poikkeavan silloin tällöin, kuten hänen viittaavan 16-vuotiseen tyttärensä yhdessä viestissä ja hänen tyttärensä yliopistossa toisessa, mutta tiedätkö, olen eräänlainen luottavainen tyttö ja se kesti jonkin aikaa. Hän sanoi asuneen Baltimoren ulkopuolella, ja ajatus jonain ikäisistäni, naimattomasta, josta pidin, joka oli tarpeeksi lähellä tapaamaan henkilökohtaisesti, oli hyvin houkutteleva.

Hän kertoi minulle tarinoita siitä, kuinka hän halusi vain rentoutua illalla sohvalla koiransa kanssa, hyvin yksinkertainen ja kotoisa. Muutama viesti myöhemmin pyysin häntä näyttämään minulle talonsa ja hän lähetti minulle melko uskomattomia kuvia. En näytä muistavan, mihin jätin ne, mutta jatkan etsimistä ja lisää ne myöhemmin, jos löydän ne. SUURI talo ... melkein kartano ... ei lainkaan niiden tulojen mukainen, jotka tällä kaverilla olisi kohtuudella, eikä varmasti sellainen kodikas paikka, jossa kaveri leiriytyi sohvalle suosikki koiransa kanssa. Pelkästään keittiö oli yhtä iso kuin koko ensimmäinen kerros, ja paikka oli yhtä tahraton kuin esittelykoti. Mikä se todennäköisesti oli.

Joten tarjosin lähettää hänelle yhden kirjoistani ja tarvitsin osoitteen lähettääksesi sen, ja hän antoi minulle osoitteen. Google-maadoitti sen. Osoite oli todellakin hyvin huikealla naapurustolla, aivan veden äärellä, suuria kauniita taloja, jotka saattoivat kohtuudella näyttää siltä, ​​mitä hän oli minulle lähettänyt ... ja yksi pieni 900 neliön jalkainen mökki. Arvaa mikä oli osoite? Siinä vaiheessa oli melko ilmeistä, että jokin oli vialla, joten sisareni kävi läpi yliluonnollisen kykynsä löytää tietoa Internetistä ja löysi kaksi ihmistä, jotka saattavat olla tämä kaveri, kumpikaan ei sopinut mihinkään hän oli sanonut verkossa. Hän huomasi myös (en tiedä miten), että hän oli ruokinnut samaa linjaa muille naisille Quorassa hienosäätäen perheensä nimiä, historiaa ja ammattiaan kullekin sopivaksi.

::Huokaus::